Kundalini Yoga & Mediatatie

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga is een veelzijdige, volledige en dynamische yogavorm. Het wordt de yoga van het bewustzijn genoemd.

Het kan positief werken bij stress en rugpijn, depressie en overgewicht en meer bewust en gefocust zijn.

De eeuwenoude technieken helpen je om je volledige potentieel te ontwikkelen, zodat je kunt worden wie je werkelijk bent. Het is een technologie die er op gericht is om je bewustzijn te vergroten en je bij je authentieke zelf te brengen.

Kundalini Yoga biedt een compleet systeem van effectieve bewegingen voor het lichaam, adem oefeningen “pranayama’s”, mantra’s “helende klanken” en meditaties. Het heeft een positieve uit-werking op de klieren en het zenuwstelsel.

De simpele yoga technieken kunnen worden beoefend door iedereen, jong en oud, fit en minder fit, doordat iedereen de oefeningen naar zijn eigen constitutie of niveau kan aanpassen.

Tijdens les - Winnie Pollard Yoga

Waarom Kundalini Yoga

Stress tast de systemen van het lichaam aan, waardoor het kwetsbaar wordt voor allerlei vormen van ziekte en ongemak.

De enorme toename van interesse in yoga en meditatie in de 21ste eeuw laat zien dat mensen be-hoefte hebben aan ontspanning, manieren zoeken om innerlijke rust en balans te vinden en zich fysiek goed te voelen.

De gemiddelde persoon wordt in 1 week blootgesteld aan evenveel informatie als dat onze over over overgrootouders in hun hele leven te verwerken kregen! Met alle smartphones, social media, tv, radio, internet en alle reclames wordt de menselijke psyche non stop gebombardeerd met informatie.
Zonder een bufferzone voor de ’mind’ creëert deze doorlopende golf van informatie ’stress’.

De technologie van Kundalini Yoga kan helpen de uitdagingen van deze tijd aan te gaan:
Het opent het hartcentrum, werkt versterkend op het zenuwstelsel en geeft uithoudingsvermogen.

Lessen

Losse les: € 16,-

Proefles: € 10,-

Meerdere losse lessen: 5 voor € 75,-

Volledige lessenserie: € 175,- (14 lessen)

Wat is Kundalini Energie?

Kundalini Energie is de kosmische energie die de levensenergie is in ieder mens. Het is de levensenergie die in je lichaam aanwezig is en door yoga-oefeningen wordt geactiveerd en geleid. Het is een helende energie die je in balans brengt en je bewustzijn verruimt.