Te huur: Charmant vakantiehuis in de Ardèche, Zuid-Frankrijk

Omschrijving van ons vakantiehuis in de Ardèche, Zuid-Frankrijk

Wees welkom in onze authentieke verbouwde boerderij uit begin 19e eeuw!

Op een prachtige locatie met veel privacy en een fraai uitzicht over de groene heuvels van de Ardèche kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van de schone, pure lucht en de prachtige natuur. ‘s Avonds lijkt de de stilte soms bijna tastbaar…
Het is een omgeving waar je prachtig kunt wandelen en fietsen.

De omgeving van deze vakantiewoning in Rhône Alpes

Het vakantiehuis staat in het spectaculaire landschap van de hoogste berg van de Ardèche, Mont Mézenc en de Gerbier de Jonc, oorsprong van de Loire.
Er zijn prachtige wandelingen uitgezet. Je kunt er ook goed fietsen en paardrijden. Op een klein kwartier ligt een groot meer, Lac Devesset, waar je heerlijk kan zwemmen, waterfietsen en windsurfen. Voor meer waterplezier op kleinere schaal kun je terecht in de rivier de Doux, bij Labatie d’Andaure. (Plan d’Eau)
Op 3 autominuten ligt St. Jeure d’Andaure met een gezellig restaurant met terrasje, waar je naast menu’s ook heerlijke pizza’s kunt eten, of afhalen.
Op 12 autominuten ligt St. Agreve, met op maandagochtend een uitgebreide markt en een aantal goede supermarkten, uitstekende bakkertjes en een gezellige terrasjes.
In Lamastre is op dinsdagmorgen markt (30 autominuten)
Regelmatig worden er in de omliggende dorpen/stadjes op zondag brocantes gehouden.
Verder worden in de zomer veel openluchtconcerten gegeven. Ook worden er in de omliggende kerkjes vaak mooie concerten georganiseerd.

In de stadjes St Agreve, Le Chambon sur Lignon en Lamastre zijn supermarkten, winkels, kledingzaken, kappers, terrassen en vele goed betaalbare restaurants.
Desaignes is een klein middeleeuws stadje, zeer de moeite waard om eens te gaan bekijken. Je kunt hier ook heerlijk eten, o.a. bij Vegan restaurant L’Ane Tetu. Het ligt op 20 autominuten van ons huis.
Voor uitgebreid winkelen is Valence een mooie stad om eens te bezoeken. Ook is het oude deel van de stad erg mooi.
Voor architectuur liefhebbers is topwerk van Le Corbusier te vinden in Firminy, (richting Saint Etienne).

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor dit vakantiehuis in Frankrijk lopen van € 475 tot € 585 per week.